De Happy New You Challenge 2017 is afgelopen week met veel voldoening afgerond. Acht weken bewust veranderen zijn voorbij gevlogen voor de deelnemers. In de laatste workshop hebben de deelnemers hun persoonlijke verhaal verteld en opnieuw is duidelijk geworden dat een mens écht kan veranderen als de wil er is en de juiste middelen hiervoor ingezet worden. 

In de basis leren alle deelnemers hoe te mediteren, te visualiseren, te affirmeren (krachtige nieuwe gedachten inzetten) en dagelijks hun dag vooraf te ontwerpen. In de groepstraining Thinking for a Change komen al deze vaardigheden ruimschoots aan bod. Samen met de persoonlijke coachingsgesprekken met Meine de Vlugt blijkt dit een effectieve combinatie te zijn.

Oude gevoelens van angst, boosheid, verdriet, onzekerheid zijn ingeruild voor meer zelfbewustzijn, kracht, vreugde en geluk. Alles wat je nodig hebt om succesvol te veranderen zit namelijk al in je. Als je weet hoe je jouw innerlijke kracht kan ontketenen, gebeuren er prachtige dingen. Alle deelnemers zijn ieder hun eigen verandertraject ingegaan en hebben enorme stappen gemaakt in hun persoonlijke ontwikkeling. Stuk voor stuk zijn het prachtige mensen die enorm trots mogen zijn op zichzelf!

Met veel voldoening kijken we dan ook terug op een hele geslaagde Happy New You Challenge!

Hieronder de flip-over met de ‘oogst’ van geleerde vaardigheden en inzichten na acht weken:

Wat is de Happy New You Challenge?

De Happy New You  Challenge is een bewezen trainingsprogramma van 8 weken en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 1 gratis intakegesprek met een personal coach
  • 2 interactieve workshops gericht op jouw gedragsverandering
  • 3 personal coachsessies met een personal coach
  • 16 mentale groepstrainingen in de ochtend of in de avond
  • dagelijkse oefeningen om je mentale kracht te versterken

BACK IN 2018!

 

 

UA-71378319-1