Happy New You Challenge

Trainingsprogramma van 8 weken om het beste uit jezelf te halen in 2017

Happy New You Challenge

De Happy New You Challenge is een vernieuwend trainingsprogramma van 8 weken om je goede voornemens te laten slagen. We starten op zondag 29 januari 2017 in Sneek met de 2e editie! Na de succesvolle introductie in januari 2016 krijg je de ultieme kans om 2017 met een vliegende start te beginnen.

 

Happy New You Challenge Interview GrootSneek

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? In de GrootSneek van deze maand staat een prachtig artikel waarin Margreet Nicolay vertelt wat de Happy New You Challenge voor haar heeft betekend.

Lees meer

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2017?

Afvallen, stoppen met roken, meer ontspannen, productiever worden, meer zelfvertrouwen, of meer bewegen. Het zijn de bekende goede voornemens waarvan we allemaal weten dat ze vooral níet gebeuren. Maar waarom niet? Het zijn voornemens die vragen om enorme aanpassingen in je dagelijkse gewoontes. En gewoontes verander je niet zomaar. Dus val je na een week of twee terug in je oude levensstijl, en is er niets veranderd. Dat is jammer, want je kiest niet zomaar voor een nieuwe en gezondere manier van leven. En hoe vaker je jezelf teleurstelt, hoe onverschilliger je wordt als het gaat over goede voornemens. De kans is echter groot dat je rond de komende jaarwisseling weer gevraagd wordt naar jouw voornemens voor 2017. Deze jaarwisseling kan je een heel ander antwoord geven!

Mentale tools en vaardigheden
Want wist je dat jouw goede voornemens in het verleden zijn mislukt omdat je geen goede mentale voorbereiding had getroffen? In het gevecht met je oude gewoontes bezat je niet de mentale vaardigheden om door te zetten. Dit jaar gaat dat helemaal anders worden. Dit jaar is het namelijk mogelijk om mee te doen aan de Happy New You Challenge! In deze challenge krijg je alle mentale tools en vaardigheden om succesvol en blijvend je gedrag te veranderen.

Uniek trainingsprogramma
De Happy New You  Challenge van BrainFitnessClub is een bewezen en uniek trainingsprogramma van 8 weken en bestaat uit de volgende onderdelen:

  • 1 gratis intakegesprek met een personal coach
  • 2 interactieve workshops gericht op jouw gedragsverandering
  • 3 personal coachsessies met een personal coach
  • 16 mentale groepstrainingen in de ochtend of in de avond
  • dagelijkse oefeningen om je mentale kracht te versterken

Wat kost het?
Je vraagt je nu misschien af wat de kosten zijn om mee te doen aan deze challenge. Bedenk eerst eens wat het jou zou kosten als je je gedrag niet weet te veranderen. Wees eens eerlijk naar jezelf toe. Wat zijn de gevolgen als je blijft doen wat je altijd deed? En wat zou het je waard zijn om succesvol te veranderen? De kosten voor de Happy New You Challenge zijn met € 459,- waarschijnlijk een stuk lager dan de waarde van jouw gewenste verandering.

Meld je nu aan voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

UA-71378319-1