Onze trainers

DSC_2425Meine de Vlugt

Meine de Vlugt is eigenaar en oprichter van BrainFitnessClub. Na jaren actief geweest te zijn als interim leidinggevende en commercieel manager werd het hoog tijd om een wens in vervulling te laten gaan: BrainFitnessClub is gestart in september 2015.    

“In de zomer van 2015 heb ik mijn studie Psychodynamische Therapie aan de Academie voor Psychodynamica in Scherpenzeel afgerond. De laatste jaren heb ik als coach en therapeut veel met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) gewerkt, met onderbewuste psychische processen en met meditatie. Daarnaast werkte ik als interim manager in de harde wereld van de financiële sector met al zijn reorganisaties. Daar zag ik dat veel werknemers een gezonde basis aan mentale kracht missen. En zonder die basis ligt het gevaar van een burn-out of stress snel op de loer. Ik voel me het meest gelukkig als ik mensen help om weer grip op hun leven te krijgen, door hun zelfbewustzijn te vergroten. Als je weet wie je bent, je bewust bent van je mogelijkheden en je ruimte geeft aan je harstverlangens, dan kan het niet anders zijn dat je gelukkig bent. Met de trainingen van BrainFitnessClub bied ik iedereen de mogelijkheid om te breken met middelmatigheid en met alles wat je klein houdt. Kies voor je geluk en laat zien wie je bent!”

Naast zijn activiteiten als BrainFitness trainer is Meine werkzaam als psychodynamisch coach/therapeut en als trainer voor bedrijven, organisaties en opleidingsinstituten.

Meine (40) woont in Sneek met zijn vrouw Irene en drie dochters Mara, Isa en Evi.

UA-71378319-1