Trainingsvormen

Tijdens de trainingen van BrainFitnessClub zit je ontspannen in een comfortabele stoel. De muziek en de stem van de trainer zijn verder de belangrijkste ingrediënten. Afhankelijk van de training krijg je een aantal inzicht gevende vragen om te beantwoorden voor jezelf. Schrijf je antwoorden op en kies daarmee bewust waar je tijdens deze training aan gaat werken. Daarna gaan pen en papier aan de kant, doe je je ogen dicht en laat je je begeleiden door de trainer naar een staat van rust en ontspanning. Door je ogen te sluiten en rustig te ademen kom je vanzelf los van je omgeving, los van de tijd en zelfs van je lichaam. Wat er overblijft is puur bewustzijn. De trainer begeleidt je naar de verschillende aspecten van het proces dat je bent aangegaan. Door visualisatie – dus duidelijk voor je zien hoe jij iets wilt – ervaar je hoe het voelt om te bereiken wat je wil. Alles wat je kan zien kan je realiseren! Je sluit af met een krachtige gedachte voor de dag en gaat vol vertrouwen en ontspannen de deur uit.

De volgende groepstrainingen bieden wij aan:

kickstart-header

De ideale start van de dag voor ondernemers, zakelijke professionals, leidinggevenden en voor iedereen die het verlangen heeft om ambities waar te maken. Bij ‘Kickstart Your Day’ bepaal je je grootste uitdaging voor je (werk)dag en focus je je op jouw succes. Wat zijn je doelen voor deze dag? Wat zijn je klassieke valkuilen die in het verleden jouw succes dwarsboomden? Tijdens de training herinner je je oude reactiepatroon en de gevolgen daarvan. Creëer daarna vanuit vertrouwen een nieuwe strategie voor succes. Stel je voor dat je op een nieuwe manier wél bereikt wat je wil. Visualiseer je succes, net als een topsporter. Die heeft zijn race in gedachten al drie keer gereden voordat die aan de start verschijnt. Je maakt een virtuele blauwdruk van jouw gewenste realiteit en hoe je omgaat met die oude valkuilen. Je bereidt je mentaal ultiem voor op de dag die voor je ligt. Je bent klaar om je ambities waar te maken!

Wil je deze training zelf ervaren?
Meld je hier aan voor je gratis proefweek!


 

thinking-header

In ‘Thinking for a Change’ doorbreek je oude gedrags- en gedachtenpatronen. Je creëert een nieuwe mindset die recht doet aan wie jij bent. Wist je dat je 90 tot 95 procent van je gedrag op de ‘automatische piloot’ doet? Als het om gedragsverandering gaat, lijkt het daarom vaak alsof we een innerlijk gevecht tegen onszelf voeren. Je verstand vecht dan voortdurend met je gevoel (je automatische piloot). In deze training werken we direct met die automatische piloot, ook wel je onderbewuste genoemd. Door je bewust te worden van de potentie die je altijd al hebt gehad, mag je de meest krachtige persoon die jij kan zijn visualiseren. Je voelt en ervaart dan hoe het is om volledig vrij te zijn van dat wat je eerder heeft belemmerd. Op dat moment breek je jouw oude patroon af en bouw je een nieuw, gewenst patroon op. Je zult merken dat je van binnenuit verandert in de persoon die je eigenlijk wil zijn. En reken maar dat je daar gelukkig van wordt. Het mooiste wat je kan worden ben je immers zelf!

Wil je deze training zelf ervaren?
Meld je hier aan voor je gratis proefweek!


 

m&b-header

Heb je behoefte aan meer ontspanning en energie? Wil je af van spanning en stress? Dan is ‘Mind & Body Relaxation’ de juiste training voor jou. In deze training mag je uitgebreid ontspannen. Het is nu even tijd voor jou. In deze begeleide meditatie concentreer je je op je ademhaling en daal je af van je denken naar je gevoel in een heerlijke rust. Vanuit deze ontspanning mag je leren dat je zelf degene bent die bepaalt waar je je aandacht aan geeft, op welke manier je dat doet en wanneer je dat doet. Als je vanuit dit bewustzijn de vertaalslag kan maken naar het dagelijkse leven, wordt je een ware levenskunstenaar. Je neemt namelijk het heft weer in eigen handen en richt je op dat wat jou gelukkig maakt. Leer in deze training jezelf (weer) te ontspannen, vergoot je innerlijke rust en je zelfvertrouwen. Ga vervolgens met een heerlijke lichte energie de deur uit.

Wil je deze training zelf ervaren?
Meld je hier aan voor je gratis proefweek!

 

UA-71378319-1